Inhouse advies

TaxForce kan ook optreden als uw eigen inhouse belastingadviseur. Als u wilt weten of een eigen adviseur bij u op kantoor interessant voor u is, neemt u dan gerust contact met mij op.

Zou het niet prettig en veel efficiënter zijn als uw belastingadviseur op een vast tijdstip bij u op kantoor zit? Lekkere korte lijnen en meteen antwoord op uw vraag of in ieder geval een indicatie van de denkrichting.

Daarom hebben de grotere bedrijven wèl allemaal een eigen fiscalist op kantoor zitten. Nou is dat voor uw bedrijf misschien niet altijd nodig, dus daarom kan het bij TaxForce ook alleen als u daar behoefte aan heeft. U kunt dit allemaal vooraf overleggen en afspreken.

Met TaxForce kunt u een afspraak op maat maken. Of u nu bij u op kantoor of op afstand online een ‘dedicated’ belastingadviseur kunt gebruiken voor een kortere aaneengesloten of langere periode, gedurende een dag per week of tweewekelijks een halve dag. Met TaxForce kunt u alle kanten op terwijl u daarvoor meteen ook een aantrekkelijke prijsafspraak kunt maken.

Bel eens voor een vrijblijvend gesprek om na te gaan of dit voor uw bedrijf zinvol is.