Taxforce | Wie

Hans van der Vliet:

“Ik ben een ervaren belastingadviseur. Voorheen was ik werkzaam bij zowel de Belastingdienst, Big Four – als MKB kantoren. Het overgrote deel van mijn cliënten bestaat al decennia uit directeur grootaandeelhouders (DGA), MKB ondernemingen en (vermogende) particulieren.”

Zie ook: Linked In

 

Taxforce | wat

U wilt graag écht goed fiscaal juridisch worden bediend. Daarbij denkt u aan het fiscaal optimaal structureren van uw inkomen en vermogen. Maar ook aan allerlei dagelijkse zaken zoals advies over de auto privé of zakelijk, giften of leningen aan goede doelen of kinderen en het financieren van uw eigen woning en de wijze waarop. Maar ook aan periodiek terugkerende (aangifte)werkzaamheden. En dit alles vlot geregeld en vooral zonder losse eindjes.

Taxforce | tarief

Het reguliere uurtarief voor advieswerkzaamheden bedraagt € 200,00. Voor particulieren wordt dit verlaagd tot € 150,00.

Voor eenvoudigere of ondersteunende dienstverlening, waaronder aangiftewerkzaamheden rekent TaxForce een uurtarief van € 125,00.

Alle bedragen zijn exclusief btw.

De tariefstelling is zodanig dat het prijskaartje duidelijk en redelijk is, terwijl deze TaxForce in staat stelt het gewenste kwaliteitsniveau te bieden. TaxForce werkt het liefst met een budget opgebouwd uit vooraf ingeschatte tijd tegen bovenstaand uurtarief. Als u dat wilt kunt u ook altijd een vaste prijsafspraak maken.